Over After Ink

Marije-Takens-After-Ink-85-webDe naam verwijst speels naar het digitale communicatietijdperk waarin we leven.

 

Bedenk eens op welke manieren we taal de hele dag door gebruiken. Van ‘Alsjeblieft, je koffie zoals je die het liefst hebt’ aan de ontbijttafel tot het schrijven van een mail en het maken van een presentatie. Hierbij gaat het allemaal om het uitwisselen van informatie en vaak ook om overtuigen en een reactie krijgen. Want die koffie is vandaag echt heel goed gelukt! Een compliment is dan stiekem erg welkom, hoe vroeg het ook is. En daar draait communicatie volgens After Ink om: zenden en ontvangen, je inleven, de menselijke maat.

 

After Ink helpt bedrijven en instellingen met de communicatie met hun belangrijkste doelgroepen. Zodat u spontaan een compliment krijgt van een belangrijke klant of partner over die intuïtieve nieuwe website, foutloos geschreven whitepaper of vlot lezende vertaling. After Ink onderscheidt zich door communicatie-ervaring te combineren met inzichten uit de taal- en literatuurwetenschap. Bijvoorbeeld op het gebied van correct taalgebruik: taal hoe we die het liefst hebben. Daarnaast werkt After Ink in het Nederlands en het Engels.

 

 

Over mij

Ik ben Marije Takens en After Ink is mijn bedrijf. Naast mijn werk als als zelfstandige (freelancer) heb ik ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers als communicatieadviseur, redacteur, docent en taal- en onderwijskundig adviseur.

 

Ik heb Engels, Literatuurwetenschap en Taalkunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en ben deels opgegroeid in Ierland. Door dat laatste ben ik al mijn hele leven geboeid door taal.

 

Interesse? Neem contact met me op!