Over After Ink

Marije-Takens-After-Ink-85-web

 

 

 

 

 

De naam verwijst speels naar het digitale communicatietijdperk waarin we leven. Communiceren doen we allang niet meer met een ganzenveer en inkt, hoewel ik zelf wel erg van schrijven met de hand blijf houden.

In plaats van met onze ganzenveer, zitten we nu de hele dag met onze telefoon of tablet in onze hand en slaat – ook bij mij – de paniek toe als we die kwijt zijn. We typen ons een ongeluk en er lijkt geen weg meer terug.

Taal gebruiken we hierdoor ook op andere manieren dan vroeger. Zenden en ontvangen gaat bijvoorbeeld veel sneller en ondersteund door beeld en geluid. Ik vind dit fascinerend en ik help je graag om je weg te vinden in het After Ink-tijdperk.

 

Over mij

Ik ben Marije Takens en After Ink is mijn bedrijf. Naast mijn werk als als zelfstandige heb ik ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers als communicatieadviseur, redacteur, docent en onderwijskundig adviseur. Ik studeerde Engels, Literatuurwetenschap en Taalkunde in Utrecht en ben deels opgegroeid in Ierland. Door dat laatste ben ik al mijn hele leven geboeid door taal.