After Ink goes Abu Dhabi

Ik ben geboren op wat ooit de bodem van de zee was. Dan kan het bijna niet anders, of je gaat op den duur ergens naartoe waar het warmer en droger is. Toch?

 

After Ink gaat begin 2016 verhuizen naar Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Samen zijn de Emiraten een land op het Arabische Schiereiland. Als je eerste kennismaking de plaatjes op Google Images is, net zoals bij mij, dan zie je dat het recht uit de vertellingen van Duizend-en-één-nacht lijkt te komen. Alleen wel wat meer high-tech.

 

Qua werkzaamheden is het straks business as usual, maar op een andere plek. Vooral het tijdsverschil met Nederland is voor mij iets om rekening mee te houden: +2 uur in de zomer, +3 in de winter. Dat geeft me vooral een paar uur extra tijd in de ochtend om opdrachten nog eerder af te ronden. Een digital nomad aan de Arabische koffie: geen slecht vooruitzicht.

 

Hoewel het er nat blijft, ga ik Nederland ook missen. Volg After Ink op Twitter, via de facebookpagina en deze blog om op de hoogte en in contact te blijven. Ma’a salama! (Tot ziens)