Klantgericht Werken

 
Helder en eenvoudig zakendoen – Hoe werkt dat in de praktijk? Ik werk als freelancer. Een oriënterend gesprek is kosteloos. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en bekijk ik het beschikbare materiaal. Na het gesprek begroot ik het aantal uren dat ik nodig heb of een tarief per woord. Daarna ontvangt u een offerte. Als u akkoord gaat, begin ik met de uitvoering volgens de afgesproken planning.

 

Bij het schrijven, vertalen en redigeren van teksten bouw ik een aantal revisierondes in waarbij u inzicht krijgt in het proces. Zodat u precies weet waar u aan toe bent. En het eindproduct aan alle verwachtingen voldoet.

 

Ook adviestrajecten bevatten verschillende intervisiemomenten. Tijdens het laatste gesprek bespreken we de inhoud van het adviesrapport. Wilt u liever een eenmalig advies? Dan stel ik direct na het eerste, kosteloze gesprek een rapport op. Dit bespreken we tijdens een afsluitend gesprek. Een eenmalig advies is hierdoor minder grondig dan een langer adviestraject.

 

U kunt bij mij ook benaderen voor grote projecten en spoedklussen. Hiervoor kan ik een beroep doen op mijn netwerk. Hierin bevinden zich onder meer webdesigners, journalisten, vertalers, trainers en onderwijskundigen. Zo werk ik op het gebied van communicatie en coaching bijvoorbeeld samen met Agnes Harcharan.

 

Persoonlijk contact en een open communicatie vind ik erg belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat een goede samenwerking tot de beste resultaten leidt. Maak vrijblijvend een afspraak om dit zelf te ervaren.